Cautare

168 de rezultate pentru "otp banc" (5.46 secunde)
Exista si un banc despre parlamentari. Cica iese un parlamentar din sala de sedinta. E usor agitat si isi aprinde o tigara.
David a scos chiar si un banc, al carui erou principal este Nicusor Constantinescu, chiar daca nu aminteste si numele acestuia.
Cred ca n-am auzit bine, e cel mai bun banc de pana acum. Evident ca PSD va avea un candidat propriu, cu cat mai repede cu atat mai bine”, a spus Geoana.
• Liderul liberal nu s-a oprit aici, ci a continuat cu un alt banc despre presedintele in exercitiu: "Zice ca domnul Traian Basescu intr-o dimineata s-a incumetat sa se uite in oglinda", a inceput Vosganian, intrerupt de rasetele si aplauzele liberalilor.
"La Vantu, te relaxezi o data pentru 5 ani." Si ca sa fie si un finit coronat opus cineva mi-a mai trimis pe mail un banc:
"Cresterea economica de 1,5% este un banc. Hai sa fim seriosi. Va fi un an extrem de greu. Vorbind sincer, avem de-a face cu un Guvern cu multe persoane stimabile, dar si cu persoane care miros a coruptie.
' Desi sunt convins ca Silviu Prigoana a vrut sa faca un banc atunci cand a zis "Sa fie bucuros poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca!", pentru vorbulita asta, cred, va plati fiul sau, candidatul Honorius.
Un banc celebru sustine ca japonezul i-a aruncat peste umar americanului, pe cand erau fugariti in jungla de un leu, ca nu spera sa alerge mai iute decat fiara, ci decat partenerul sau de vanatoare.
Unu‘ moare si ajunge in iad. Acolo descopera ca exista cate un iad pentru fiecare tara. Merge in iadul german si intreaba:
Chiar circula un banc despre ce bine era pe vremea lui Stalin. Raspunsul este legat de potenta, nu de libertati sau de bunastare.
Asta mi-a adus aminte de urmatorul banc: Un individ vrea sa-si cumpere un papagal vorbitor si-l intreaba pe vanzator: Cat costa papagalul ala.
"Unde e alegatorul in toata aceasta constructie ce se prefigureaza ?", el este dat de poanta unui vechi banc despre Lenin:
sa ma ierte suporterii lor, dar campionatul nostru e un banc idiot), dar la noi patriotismul de bodega si cel de peluza, la o samanta de floare reprezinta ceva comun, asa ca nu e nicio mare surpriza aici.
Palmaresul lui Basescu trimite, orecum, cu gandul la celebrul banc cu militianul din intersectie si strainul care l-a intrebat despre drum in 8 limbi diferite, niciuna priceputa de omul legii.
Daca la carciuma a auzit, de la masa vecina, un banc cu cosmonauti, cand pleaca pe sapte carari din bodega e cel mai meserias dintre astronomi.
Daca a zis un banc cu Ceausescu, in lift, orice dobitoc se crede azi indreptatit sa se numeasca anti-comunist. De ce nu ar fi asa, cand traim in era celei mai fecunde imposturi?
Oprescu e un banc prost. Ipotezele George Maior sau Sarbu sunt glume lipsite de sare. Singurul contracandidat care i-ar pune probleme ar putea fi chiar Victor Ponta ( in ciuda anunturilor repetate prin care neaga aceasta intentie).
Ca nepotismul de acum e banc cu ospatari pe langa panarama alegerii Ebai in PE. Sau putem vorbi despre Roberta Anastase.
E o prostie pentru ca inainte de a vorbi despre o dreapta unita ar trebui sa putem vorbim pur si simplu despre o dreapta in Romania, iar asta e doar un banc.
In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. Zambitor, Basescu o intreaba:
google-analytics.com